Implantati

Implantati 2018-06-01T07:52:50+00:00

MINIMALNO INVAZIVNA IMPLANTOLOGIJA

Implantati zamenjuju izgubljene zube na način koji je najsličniji položaju i funkciji prirodnog zuba i predstavljaju dugotrajna i najkvalitetnija rešenja za sve slučajeve nedostatka zuba.

Ugradnja implantata je postala rutinska  intervencija , uvek  precizno isplanirana i minimalno invazivna. Takav pristup garantuje bezbolnu intervenciju a period posle ugradnje implantata protiče bez neprijatnosti. Visokotehnološki koncept intervencije, precizno 3D kompjutersko planiranje i najkvalitetniji implantni sistemi koje koristimo daju kao rezultat izuzetno visok procenat uspešnosti ugradnje implantata : 98%  u proteklih 15 godina.

Vodeće kompanije u svetu implantologije, sa dugom tradicijom i renomeom su naši partneri:
www.Nobelbiocare.com     www.Straumann.com      www.Biohorizonts.com

Njihovi implantni sistemi su konstruisani da budu pouzdani  dugotrajni a radovi na njima odličnu estetiku. Uz pravilno održavanje i negu implantati traju više decenija i u svakom pogledu su najsavremenije rešenje kada zamenjujemo izgubljene zube.

ZAŠTITA ZDRAVE KOSTI

Posle vađenja zuba u zubnom nizu  nastaje defekt koji može dovesti do dodatnih  problema . Kost vilice nije u funkciji i slabi pa joj se smanjuje  i čvrstina. Dentalni implantat doprinosi očuvanju i normalnoj funkcije vilice, pomažući da se spreči gubitak kosti i održi njihov volumen. Dentalni implantati koji su ugrađeni neposredno posle vađenja zuba čuvaju prirodan oblik lica i vilica.

ESTETSKI SISTEMI

Zub nadoknađen dentalnim implantatom, sledeća najbolja stvar posle zdravog prirodnog zuba, obično traje duže, a gledajući dugoročno ne košta više od drugih tretmana nadoknade zuba. Dentalni implantat nadoknađuje izgubljen zub tako da izgleda, uklapa se, funkcioniše i pruža osećaj prirodnog zuba. Vrhunska estetika koja se postiže ugradnjom implantata na kojima se postavljaju cirkon suprastrukture i bezmetalne krune je apsolutni maksimum u savremenoj stomatologiji.

Implantati i bezmetalne krune

PREDVIDLJIVIJI OD DRUGIH METODA NADOKNADE

Tretman zubnim implantatima ima pouzdan dugoročni ishod i često se smatra „previdljivijim“ od svih drugih tretmana za popravku i nadoknadu zuba koji nedostaju, uključujući dentalni most i mobilnu protezu. Uspešnost ugradnje implantata i njihova dugotrajnost pružaju sigurnost i pouzdanost. Pravljeni da traju – dentalni implantati imaju izuzetnu čvrstoću i stabilnost i uz pravilno održavanje i negu predstavljaju u svakom pogledu najsigurnije rešenje za nadoknadu zuba koji nedostaju.