Invisalign-Ispravljanje zuba folijama

//Invisalign-Ispravljanje zuba folijama
Invisalign-Ispravljanje zuba folijama 2018-02-28T22:21:36+00:00

Providne folije  imaju izuzetan funkcionalni učinak i estetski su najpriihvatljiviji metod za dovođenje zuba u pravilan položaj.

Najčešće se pomeraju prednji zubi i tretman se sastoji od uzimanja otisaka zuba i izrade nekoliko tankih providnih folija koje se sukcesivno smenjuju na svake dve nedelje . Folije postepeno vrše pritisak na zube i precizno ih dovode u željeni položaj. Tretman obično traje nekoliko meseci a prvi rezultati se vide vrlo brzo. Osim izuzetno lakog održavanja higijene prednost ove metode u odnosu na klasične metalne bravice je i u estetskom pogledu.

PRE

POSLE

Pre i posle tri mececa tretmana

Savremeni koncept pomeranja zuba sve više zasnovan na preciznom laboratorijskom radu i kompjuterskoj pripremi koja skraćuje vreme tretmana i čini ga ugodnijim i efikasnijim. Folije se nose u toku noći i nekoliko sati u toku dana tako da se može neometano uživati u svim svakodnevnim aktivnostima. Kada zubi dostignu željeni položaj, na kraju tretmana se postavlja retenciona folija koja se nosi noću i ima ulogu da stabilizuje i zadrži zube u ispravnom položaju zato što pomereni zubi imaju tendenciju ka vraćanju u stari položaj.

PRE

U TOKU TRETMANA

POSLE

PRE

POSLE

PRE

POSLE

PRE

POSLE

PRE

POSLE

PRE

POSLE

PRE

POSLE

PRE

PRE

POSLE

POSLE