Providne folije  ispravljaju zube  najbrže  , najpreciznije    i estetski su najprihvatljivije .

Najčešće se ispravljaju  prednji zubi i tretman počinje uzimanjem otiska zuba ,  skeniranjem modela na kome se vrši pomeranje zuba  i izradom  tanke providne  folije . Folija se nosi   dve nedelje i zamenjuje novom  . Folije postepeno vrše pritisak na zube i precizno ih dovode u željeni položaj. Tretman obično traje nekoliko meseci a prvi rezultati se vide vrlo brzo.     Broj potrebnih folija za svaki tretman je minimalan i nema lepljenja bravica i kompozita na zube .

Pre i posle dva meseca tretmana

 Folije se nose u toku noći i nekoliko sati u toku dana tako da se može neometano uživati u svim svakodnevnim aktivnostima. Poslednja  folija  se nosi samo noću i ima ulogu da stabilizuje i zadrži zube u ispravnom položaju .

Složeniji tretmani obično traju  6 meseci

PRE

U TOKU

POSLE

 Obično se izradjuju dve folije  i nose se mesec dana a potom se dolazi na kontrolu i izradjuju nove folije. Precizno  se odredjuje  pojedinačno pomeranje svakog zuba i krajnji rezultat tretmana. Pre početka terapije  možemo izraditi model Vaših zuba i pokazati kako će izgledati posle tretmana .Takodje možemo  odraditi i  seriju od više folija  koje ćete sami menjati na svake dve nedelje i  dovesti zube  pravilan i lep niz.

PRE

POSLE

PRE

POSLE

PRE

POSLE

PRE

POSLE

PRE

POSLE

PRE

POSLE

PRE

POSLE

PRE

POSLE

PRE

POSLE

PRE

PRE

POSLE

POSLE

PRE

POSLE

PRE

PRE

POSLE

POSLE